• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 11:00 til kl. 13:00

8. marts 2020 kl. 11.00-13.00 kan du være med til at gøre en forskel for klimaet og verdens fattigste. Her samler vi sammen med 15000 danskere og Folkekirkens Nødhjælp ind til de mennesker, som lider allerhårdest under klimaforandringerne. Går du med, giver du livsnødvendig hjælp til dem, der står i første række, når oversvømmelser eller tørke rammer.

Overforbrug af jordens ressourcer har skabt en global klimakrise. Det er for alvor gået op for os, at vi må ændre vores egne vaner og komme vores medmennesker til undsætning. Et konkret og godt sted at starte er at tilmelde dig Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling.

Pengene går til klimaløsninger som disse:

• Træplantning, der hindrer erodering og giver liv og skygge
  • Diger og dæmninger, der kan stoppe oversvømmelser
  • Huse og veje, der kan modstå vandmasser og jordskred
  • Systemer og apps, der kan advare befolkningen før et forestående uvejr
  • Vandpumper og vandrensningsanlæg, som sikrer folk rent drikkevand
  • Nye afgrøder, der kan klare tørke og vejrets omskiftelighed

Vi opfordrer alle – børn som voksne - til at gå en tur for verdens fattigste og klimaet søndag den 8. marts, når Folkekirkens Nødhjælp afholder husstandsindsamling. Efter indsamlingen serverer kirken varm suppe med brød til alle indsamlere.

”Den årlige Sogneindsamling er altid en hyggelig søndag. Det er en god og meningsfuld måde for familier at være sammen på, og det samler folk om en vigtig sag til gavn for verdens fattigste” siger Maria Ditlev Rosenvinge, indsamlingsleder i Sengeløse

Meld dig til

Vil du have en hyggelig søndag og samtidig slå et slag for verdens vigtigste sag?

Så kontakt allerede nu kirkekulturmedarbejder Maria Ditlev Rosenvinge på 21 37 07 33 eller kirkekulturmedarbejder@sengeloesekirke.dk for at melde dig som indsamler.

Du kan også melde dig som indsamler på www.blivindsamler.dk

Sted 2630 Taastrup