Søndag d. 12. april 2020, kl. 11:00

Påskedag den 12. april kl. 11.00 vil der være en flot og højtidelig festgudstjeneste, hvor det glade og forunderlige budskab, som har taget verden med storm og givet håb, bliver fejret. Fra at være så døde som vi kan blive når vi er døde, bliver vi så sprællevende som vi kan blive i opstandelsen, den nye livsform. Budskabet handler altså om mere liv efter døden i opstandelsen til det evige liv. Hvordan det ser ud, ved vi ikke. Vi ved heller ikke, hvordan selve opstandelsen kommer til at foregå, men at den foregår, det tror vi fuldt og fast på, og vi meddeler det til enhver bisættelse og begravelse i kirken ved den dødes kiste.

Det er et livskraftigt budskab.  Hvor vi troede, at livet var forbi, fortsætter det på den anden side af døden. Det skal naturligvis fejres med salmesang, håbefulde ord og smuk musik. Anna Egholm medvirker på violin. Sammen med kirkens organist Dmitri Egholm vil de spille musik af bl.a. Telemann.

Kirken, 2630 Taastrup, Danmark