Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSKUDT pga. corona: Kulturaften

Dato
Tirsdag d. 13. april 2021, kl. 18:30
Sted
Sengeløse sognegård, 2630 Taastrup
Medvirkende
Jørgen Carlsen

I anledning af at der den 12. november 2020 udkom en ny Højskolesangbog inviterer vi til kulturaften i fællessangens tegn. Foredragsholderen er Jørgen Carlsen, som er formand for udvalget for højskolesangbogen. Han kan ses på billedet som nr. 4 fra venstre.

Jørgen Carlsen er uddannet mag.art. i idéhistorie. Han var forstander på Testrup Højskole 1986-2017 og medlem af Etisk Råd 2011-2016. Han er universitetscensor. Jørgen Carlsen er en meget flittig skribent og debattør, fx som klummeskribent i Kristeligt Dagblad. Han har som skribent medvirket i en lang række publikationer. I 2015 udgav han bogen ”Glædens fest – en julekalender for voksne”.

Rigtig mange skoler, kirker, arbejdspladser, foreninger osv. har fællessang fra Højskolesangbogen integreret som en naturlig del af deres samvær og aktiviteter. En del mennesker har derfor mange følelser for såvel de gamle som de nye sange. Vi glæder os vældig meget til at blive taget ved hånden af den kyndige foredragsholder igennem en aften som vil veksle mellem foredrag og fællessang.

Der er gratis adgang til kulturaftenen.