Frilufts-høstgudstjeneste i sognegårdshaven med efterfølgende grillfest

Søndag d. 5. september 2021, kl. 11:00
Merry Lisbeth Rasmussen og Maria Ditlev Rosenvinge

Igen i år inviteres alle til udendørs høstgudstjeneste i Sognegårdshaven bag sognegården søndag den 5. september kl. 11.00. Vi håber selvfølgelig at vejret er med os til både at holde gudstjenesten og den efterfølgende fest under den blå og solbeskinnede himmel.

Tag gerne et uddrag af årets høst med til gudstjenesten: Lidt frugt og grønt, lidt hjemmesyltet, hjemmebrygget, smukke blomster eller andet.

Efter gudstjenesten vil alle de gode gaver blive solgt på auktion. Overskuddet går til vores FDFere og til Værestedet Paraplyen i Taastrup.

Til høstfesten underholder Lune Carlsen med guitar og sang og godt humør. Lune Carlsen synger alle de gode gamle sange af Kim Larsen, som mange kan udenad. Kom derfor og syng med på sangene. Lune Carlsen synger godt, og hans mund er lige så står som Kim Larsens.

Vi skal ha´ grillmad, øl og vand, og børnene skal lege og lave snobrød og grille skumfiduser.

Tag en skilling med til auktionen og til mad og drikke. Vi glæder os til at se dig! For dem der har svært ved at komme til kirke, kan kirkebilen bestilles på tlf. 43 99 50 24.