Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Højskoleeftermiddag

Dato
Onsdag d. 27. oktober 2021, kl. 14:30
Sted
Sengeløse sognegård, 2630 Taastrup
Medvirkende
Hugo Hammel og Henrik Thorning

Denne eftermiddag får vi besøg af vores to lokale byrådsmedlemmer Hugo Hammel og Henrik Thorning.

Trods kommunalvalget er eftermiddagen ikke tænkt som et vælgermøde, men snarere som en eftermiddag med en bred snak om deres politiske virke, interesseområder og om hvad de gerne fremover vil arbejde for. Mange vil vide, at Hugo er socialdemokrat, og Henrik er konservativ.

De brænder begge for at gøre en forskel i kommunen. Hugo vil fortælle lidt om, hvordan det gik til, at han havnede i politik. Indtil nu har han været medlem af byrådet i 12 år. Han har været medlem af forskellige udvalg som Plan og Miljø og interesseret sig for trafik og byudvikling, arbejdsmarkedspolitikken samt ældre og sundhed.

Henrik vil ligeledes berette om de områder, han har været involveret i.  F.eks. købet af Sengeløse Grusgrav, udvidelse af Sengeløse Hallen, oversvømmelsesproblemer på Ole Rømersvej. Fremover vil han gerne arbejde for at styrke naturen og kulturen samt undervisningen på Sengeløse Skole. De to byrådsmedlemmer er selvfølgelig åbne overfor spørgsmål og samtale om deres virke. Vi glæder os til snakken.