Begivenheden har allerede fundet sted.

Allehelgensgudstjeneste

Søndag d. 7. november 2021, kl. 17:00
Flemming Bak Poulsen

Du/I inviteres hermed til en smuk og stemningsfuld Allehelgensgudstjeneste i Sengeløse Kirke søndag d. 7. november kl. 17.00. I gudstjenesten vil vi med navneoplæsning, smukke og håbefulde ord, lystænding, musik og sang mindes dem vi har mistet i det forgangne år.

Måske har du mistet for flere år siden. Når hjertet er tungt, kan det være til trøst og opmuntring at komme i kirke og høre et trøstende ord og tænde et lys i mørket sammen med alle os andre. I gudstjenesten medvirker mezzosopranen Marie Højlund og violinisten Anna Egholm, som sammen med kirkens organist, Dmitri Egholm, vil opføre smuk og stemningsfuld musik af Bach, Fauré og Bossi. Liturg og prædikant er sognepræst Flemming Bak Poulsen.

Det er muligt at købe en lanterne i våbenhuset, som kan sættes på graven på kirkegården. Den koster 10 kr. Efter gudstjenesten vil der være lidt mad og drikke i sognegården. Hele traktementet koster 50 kr. per person.