Minikonfirmand

Minikonfirmandundervisning for elever i 3. klasse

 

Kunne du også tænke dig at lære din kirke og kristen-dommen nærmere at kende på en kreativ og legende facon?   Alle er velkomne, både dem, der er døbt, og dem, der ikke er døbt. Minikonfirmandundervisning er et gratis tilbud om indledende konfirmationsundervisning til alle der går i 3. kl., og er ment som et supplement til kristendomsundervisningen i folkeskolen.

Vi starter nyt minikonfirmandhold op torsdag den 19. september 2024 , som forløber over 10 gange. Undervisningen ligger hver torsdag fra kl. 13-15, og jeg vil komme og hente jer kl. 13.00 i SFO'en hvor vi følges ad hen til kirken. Efter undervisningen, skal du selv finde hjem.

Vi vil sammen gå på opdagelse i kirkerummet hvor vi hører fortællinger fra biblen, synger salmer akkompagneret af organisten og bede Fadervor med fagter. Bagefter vil vi få lidt at spise og drikke i våbenhuset, og der vil også være tid til, at vi kan lave sjove lege eller aktiviteter.

Undervisningsforløbet afsluttes med en gudstjeneste hvor minikonfirmanderne opfører et rollespil/musical. Her er I velkomne til at invitere jeres forældre, bedsteforældre og venner med.

Har du lyst til at være med, så få dine forældre til at melde dig til på denne formular

og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på tlf: 21 37 07 33 eller mail: kirkekulturmedarbejder@sengeloesekirke.dk 

Jeg glæder mig til at se jer alle i Sengeløse Kirke!

Mange hilsner fra 

Charlotte Fosner 

Kirke- og Kulturmedarbejder

 

   Minikonfirmander