Kære kommende Konfirmand

Tilmelding til konfirmationsforberedelse er åben fra september til 1. december 2023. 

Konfirmandundervisningen starter i januar 2024.

Velkommen til konfirmationsforberedelse i Sengeløse Kirke!

Undervisningen er for dig, der går i 8. klasse. For at blive konfirmeret i 2024 skal du indskrives til konfirmationsforberedelse. Det kan du gøre til september.

Man skal være døbt for at blive konfirmeret. Hvis du ikke er døbt, kan du blive det efter aftale med præsten.

 

 

Skal du konfirmeres i 2025 ? Tilmeldingsfristen  til konfirmationsundervisningen er 1. 8.  2024. Undervisningen starter til september og tilmelding kan ske på denne formular her: Konfirmationslink

 

Til konfirmationsforberedelsen får du et indgående kendskab til kristendommens trosgrundlag og til folkekirkens gudstjenester og aktiviteter. Undervisningen giver os lejlighed til at stille alle de store spørgsmål, der handler om Gud og mennesker, om hvordan vi i kristendommen taler om den treenige Gud, om liv, død og opstandelse, om kærlighed og had, lys og mørke. Vi skal også tale om identitet, hvad er et menneske, og hvorfor bliver vi som vi er, om hvordan musikken og filmen er påvirket af kristendommen, og om hvilke spor kristendommen har sat i det danske samfund. Hvad betyder det, at Gud er kærlighed, og hvorfor fejrer vi jul, påske og pinse? Hvad betyder tilgivelse? Hvorfor går mennesker i krig med hinanden, og hvorfor opstår der klimaproblemer?

Al undervisning foregår i år i selve kirken, da vi er ved at få bygget en ny sognegård. Til hver undervisningstime vil der være lidt at spise og drikke.

Konfirmanderne skal gå til 10 gudstjenester i løbet af deres undervisningsforløb. 

Konfirmationsdage 2024

8. a konfirmeres lørdag den 27. april

8. b konfirmeres Kristi Himmelfartsdag torsdag den 9. maj

Privatskoleelever fordeles på begge hold efter ønske

 

 

 

Konfirmationsdage i 2025 

8. a konfirmeres lørdag den 17. maj

8.b. konfirmeres Kristi Himmelfartsdag torsdag den 29. maj

   For konfirmander